Over Corinne

Op jonge leeftijd was ik al bezig met het organiseren van sociale en educatieve initiatieven. Ik schreef mijn eigen buurtkrantjes, organiseerde een buurttoneel en startte meerdere buurtclubjes. Ook deed ik regelmatig mee aan culturele projecten in ons dorp. Ik genoot ervan! Niet zo gek dus dat ik koos voor de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming, afstudeerde in de richting educatie en ging werken in het Sociaal Werk.

Na 13 jaar als sociaal werker werkzaam geweest te zijn bij verschillende maatschappelijke organisaties, besloot ik in 2016 om zelfstandig verder te gaan. Door deze keuze kon ik met mijn creativiteit mij volledig focussen op het ontwikkelen en organiseren van sociale, culturele en educatieve projecten.

Dit zeggen anderen

Werken met Corinne is fijn. Bevlogen, creatief, flexibel en tegelijkertijd heel prettig concreet!
Simone van der Heuvel

Simone van der Heuvel

Zogemaakt | Binnen- en buitenschoolse kunstlessen in het basisonderwijs

Corinne is één van de meest verfrissende personen waar ik ooit heb samengewerkt. Altijd positief en zonder vooroordelen op zoek naar manieren om de maatschappij een stukje mooier mooier te maken.
Brenda de Jong

Brenda de Jong

Kinderhulp

Leer Corinne nog beter kennen...

Sociaal, educatief en creatief bezig zijn, dat zit in mijn genen. Toen ik 9 jaar was organiseerde ik al clubjes voor de buurtkinderen. Eén daarvan was PaLijmScha. Wat stond voor Papier, Lijm en Schaar; een vrolijke knutselgroep.

Ik was 13 jaar en organiseerde een toneeloptreden met alle buurtkinderen. Het podium was gebouwd van strobalen, het decor bestond uit oude planken en geverfde oude dozen. En leuk dat het was!

Op mijn 16de mocht ik meespelen in een film die als cursusmateriaal heeft gediend voor de cursus “Versier met plezier”. Een cursus voor plattelandsjongeren, zeg maar gerust het voorportaal van Boer zoekt vrouw.

Op mijn 18de deed ik mee aan een project plattelandsjongeren en AZC’ers. Samen maakten we theater en traden we meerdere malen op. Leerzaam, uitdagend en gezellig.

Tegenwoordig zet ik mij als vrijwilliger in voor het jeugdwerk in de wijk waar ik woonachtig ben.

Op jonge leeftijd organiseerde ik al clubjes. Ik bedacht de plannen en nam anderen hier enthousiast in mee. Blijkbaar was ik toen ook al gestructureerd. Zie hier hoe ik mijn eerste notulen schreef.