Download gratis inspiratie

Drie tips voor contact tijdens corona

Mijn gegevens

Zwaaisteen-kleurplaat

Mijn gegevens

Ben jij sociaal werker en wil jij het contact tussen buurtgenoten versterken? Ga jij voor een gezellige wijk en wil jij de leefbaarheid in jouw wijk vergroten? Mijn naam is Corinne Tijsseling (ondernemer & sociaal werker) en ik wil jou graag inspireren met mooie tips en laagdrempelige ideeën over het hierboven genoemde. Mijn tips en ideeën komen rechtstreeks uit de praktijk. 

Hieronder vind je gratis tips en ideeën over mijn programma "Zwaaien voor een glimlach". Dit programma helpt sociaal werkers om Zwaaistenen te introduceren zodat contacten in de wijk worden versterkt en de wijk gezelliger en leefbaarder wordt. Zwaaistenen zijn stoeptegels met vrolijke zwaaihanden die voorbijgangers uitnodigen om te zwaaien naar degene waar de tegel voor het huis ligt. 

Veel plezier met mijn tips en ideeën!

Zwaaien was nog nooit zo belangrijk!

Drie tips voor contact tijdens corona

Mijn gegevens

Vier tips voor een vliegende start met de Zwaaisteen.

Gratis 4 unieke tips

Mijn gegevens

Wat levert de Zwaaisteen op?

Uitkomsten onderzoek

Mijn gegevens

De Zwaaisteen versterkt contacten tussen buurtgenoten. Het maakt de wijk gezelliger en het vergroot de leefbaarheid. Ben jij sociaal werker en wil jij jouw wijk, dorp of stad een positieve boost geven met de Zwaaisteen? Maar heb je geen tijd om het wiel zelf uit te vinden? Volg het programma "Zwaaien voor een glimlach" en ontvang alle tools en kennis die je nodig hebt om direct en zorgeloos aan de slag te gaan.