Inspiratie voor sociaal werkers

 

Veel plezier met het lezen van de inspiratie!

Wil je meer weten over de Zwaaisteen en hoe ik je daarbij kan helpen? Klik hier.

Zwaai bingo

Speel de Zwaai bingo en ontdek de waarde van zwaaien! Leuk om te spelen in het buurthuis, de zorginstelling of als straatbingo. Leeftijd vanaf 10 jaar.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 verborgen krachten van zwaaien

Weet je, zwaaien is meer dan zomaar je hand omhoog steken. In deze infographic lees je meer over de betekenis die een zwaaigroet voor iemand kan hebben. Handig om te weten en zinvol wanneer jij anderen wilt aanmoedigen om vaker te gaan zwaaien.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Zwaaisteen Raamtekening

Tijd voor een leuke actie! Stimuleer "zwaaien naar elkaar" met de Zwaaisteen-raamtekening. Veel succes!

 

dit veld niet invullen s.v.p.

4x Zwaaisteen ervaringen

Wat leverde het pilotproject "Zwaaien voor een glimlach" op? Gaan mensen door een Zwaaisteen daadwerkelijk vaker zwaaien? En wat doet een zwaaigroet eigenlijk met je? Lees hier de ervaringen van wijkbewoners.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

De Zwaaisteen versterkt contacten tussen buurtgenoten waardoor mensen meer naar elkaar omkijken. Het maakt de wijk gezelliger en socialer. Ben jij sociaal werker en wil jij jouw wijk, dorp of stad een positieve boost geven met de Zwaaisteen? Of wil jij jouw cliënten met de Zwaaisteen ondersteunen bij het aangaan van contacten?  Bekijk 'Zwaaien voor een glimlach' en ontvang alle tools en informatie die je nodig hebt om direct en zorgeloos aan de slag te gaan.