Algemene voorwaarden

Corinne | Zin in Welzijn |

De Zwaaisteen is auteursrechtelijk beschermd. Om gebruik te kunnen maken van de Zwaaisteen in een licentie verreisd. De licentie is te ontvangen door één van mijn programma’s ‘Zwaaien voor een glimlach’ te kopen. 

Mijn website teksten en blogs vallen onder de Creative Commons licentie: dit betekent dat je
het mag verspreiden maar dan wel onder vermelding van mijn naam ‘Corinne Tijsseling’ en een werkende link
naar www.corinnetijsseling.nl. Je mag het materiaal NIET bewerken. Het verspreiden van afbeeldingen en foto’s is niet toegestaan.

 

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

Mijn algemene leveringsvoorwaarden zijn eenvoudig en van toepassing op al mijn diensten. En daarmee gaan mijn eigen voorwaarden altijd voor die van mijn klanten. Ze zijn ook van toepassing als ik derden betrek bij de uitvoering van mijn opdracht.

Ik help mijn klanten door hen tools toe te reiken waardoor zij kleine verbindingen tussen mensen gaan waarderen als betekenisvolle momenten en deze momenten gaan stimuleren tijdens bestaande of nieuwe initiatieven, zodat zij bewuster van betekenis zijn en als gevolg hiervan meer voldoening halen uit het werk.

Helpen betekent voor mij ‘er alles aan doen om mijn klanten in staat te stellen resultaat te bereiken’. Ik doe het uiterste om mijn afspraken na te komen en een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ik ga er altijd vanuit dat dit zelfde ook voor mijn klanten geldt. Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan door onverwachte of onbedoelde omstandigheden. Ik ga ervan uit dat we er samen uitkomen. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan sta ik open voor bemiddeling. Mijn aansprakelijkheid gaat uiteraard niet verder dan het overeengekomen factuurbedrag.

Ik ben vooraf duidelijk over wat je van mij krijgt, welke inspanning ik lever, welk resultaat we nastreven en over mijn tarieven en de btw/vat. Dit doe ik ofwel via vermelding op mijn websites of door middel van een offerte.

We hebben een deal op het moment dat je een aanmelding via een formulier op een van mijn websites instuurt of de offerte ondertekend terugstuurt. Annuleren is niet mogelijk tenzij bij de betreffende dienst anders staat vermeld.

Mijn klanten ontvangen op tijd een correcte factuur met een betaaltermijn van 30 dagen. Een betaling binnen deze termijn stel ik erg op prijs. Als een betaling uitblijft doe ik een beroep op een incassobureau en komen de kosten daarvan bovenop de te innen factuur.

Alle materialen die mijn klanten ontvangen zijn alleen voor mijn klanten en mogen NIET worden verspreid en gedeeld met andere (welzijns)organisaties, dan de organisatie waarvoor mijn klant direct werkzaam is.  Het doorsturen van materiaal, zonder mijn toestemming, is NIET toegestaan!

 

EXTRA LEVERINGSVOORWAARDEN ‘ZWAAIEN VOOR EEN GLIMLACH’

Op de Zwaaisteen is handelsnaamrecht, auteursrecht en merkrecht (in aanvraag) van toepassing.

Bij de aankoop van mijn programma ‘Zwaaien voor een glimlach’ ontvangt de klant een licentie voor het gebruiken van het woordmerk Zwaaisteen en de bijhorende afbeelding (zwaaihand). De licentie wordt verstrekt voor onbepaalde tijd aan de organisatie waarvoor mijn klant direct werkzaam is.

De licenties en bijhorende materialen en werkvormen van het programma ‘Zwaaien voor een glimlach’ mogen niet gedeeld worden met overkoepelende organisaties waaronder de organisatie van mijn klant werkzaam is. Voor noodzakelijke samenwerkingsverbanden geldt dat hiervoor eerst mijn toestemming moet worden gegeven.

Verstrekte teksten en afbeeldingen mogen niet zonder mijn toestemming worden bewerkt. Eigen organisatielogo’s mogen uiteraard wel worden toegevoegd. Het is dus niet toegestaan om het logo, de afbeelding (zwaaihand), #zwaaisteen of www.zwaaisteen.nl te verwijderen van materialen uit de Toolkit. Dit heeft alles te maken met het auteursrecht op de teksten en afbeeldingen.

De beeldbank en de flyer bevatten aangekochte foto’s van Shutterstock. Deze foto’s mag mijn klant verspreiden op social media en gebruiken voor drukwerk.  De flyer en de foto’s uit de beeldbank, zonder ©zwaaisteen.nl mogen niet op het web gepubliceerd worden vanwege de auteursrechten van de fotograaf.

Foto’s uit de beeldbank met het ©zwaaisteen.nl zijn door Corinne Tijsseling gemaakt en mogen zowel op social media, als op het web worden geproduceerd.

 

Laten we aan de slag gaan en plezier hebben en samen gaan voor het beste resultaat!
Corinne Tijsseling
update: 24-02-2020